Berkhout & Co

  wie zijn wij? rieten daken   timmerwerk   herstel en restauratie    
  contact pannen daken   uilenborden   lekkages    
  home golfplaten en dakbedekkingen   Velux dakramen   advies en bemiddeling    

 
  Wie zijn wij?

Floris Berkhout

berkhout&co: meer dan mooie daken

berkhoutenco: meer dan mooie daken

Bij deze even een kleine introductie van de mens achter dit bedrijf.
Het leven is een grote uitdaging en zonder uitdaging ben ik niet volledig in mijn element. De uitdagingen in het werk geven veel voldoening, maar bestaan ook wel uit sociale vraagstukken. Wanneer ik het gevoel heb bij de juiste mensen aan tafel te zitten, ontstaat er vaak een band met een wisselwerking die voor beide partijen voordelen oplevert.

Ik ben al 15 jaar actief in het herstel, restauratie en vernieuwen van rieten daken, pannendaken en timmerwerken. Door een combinatie van ervaring, leergierigheid en de wil om mezelf vaardigheden eigen te maken, heb ik al op veel daken gewerkt. Van kleine reparatie tot grote restauratieprojecten, het geeft beide veel voldoening.

Natuurlijk zijn grote projecten niet alleen te doen, dan passen wij maatwerk toe, puttend uit een flexibel personeelsbestand of collegiale hulp. De mensen waarmee samengewerkt wordt hebben zich in de afgelopen jaren bewezen in eerdere projecten, soms aangevuld met stagiair, leerling of iemand die uit sociaal oogpunt een plekje verdient om weer aan het werk te gaan.

Deze mensen, maar ook zeker mijn wederhelft vallen onder de noemer Co, we zijn dus net zo groot als nodig. Belangrijk blijft echter dat u altijd met een persoon zaken doet en dat ben ik….

Mijn naam is Floris Berkhout en woon met mijn vrouw en twee dochters in Loppersum. Naast mijn ervaring als rietdekker/timmerman heb ik een voorliefde voor oude gebouwen en materialen. Hierdoor heb ik het vertrouwen van vele particuliere opdrachtgevers, monumentenzorg en architecten gekregen waar ik graag voor werk.

Het leuke aan het ondernemen is voor mij het verzorgen van het dak, samen met de  bijbehorende communicatie met de klant en eventuele bijkomende partijen.
Omdat ik gemerkt heb dat communicatie een grote valkuil is in de aannemerswereld, doe ik mijn best om mij hierin te onderscheiden. Door mijn lange termijnvisie ontstaan er vaak goede contacten en voel ik me een rijk mens met veel gelijkgestemde mensen om mij heen.