Berkhout & Co

  wie zijn wij? rieten daken   timmerwerk   herstel en restauratie    
  contact pannen daken   uilenborden   lekkages    
  home golfplaten en dakbedekkingen   Velux dakramen   advies en bemiddeling    

 
  Advies en bemiddeling

 

Door sterke maatschappelijke betrokkenheid heb ik een aantal keren de rol van mediator op mij genomen in zaken waar aannemer en klant ruzie hadden gekregen. Hiermee is de gang naar de rechtbank voor beide partijen voorkomen en het probleem opgelost.

Vaak blijkt dat door oplopende spanning de communicatie vastgelopen is en men alleen nog maar kan denken in verwijten en boosheid. Door er blanco als derde partij in te stappen en te luisteren naar de verhalen van beide partijen kan ik een beeld schetsen. Vervolgens ga ik met beide partijen om de tafel om te kijken wat er aan mogelijke oplossingen is. Omdat ik er er als buitenstaander tussen zit en ik geen last heb van de “angel” krijg ik beide partijen vaak wel zover om tot een oplossing te komen. Door de gang naar de rechtbank te vermijden, is er veel geld, stress en ellende (te) voorkomen.

Beide partijen dienen hiervoor wel open te staan en succes is helaas niet te garanderen.

Omdat ik werk met een groep mensen om mij heen welke zich wel hebben bewezen in de loop van de jaren, vind ik het leuk om partijen bij elkaar te brengen.
Wanneer u bijvoorbeeld een hovenier zoekt zal ik iemand aanbevelen waarbij ik u kan vertellen wat iemand kan en wat u van hem/haar mag verwachten. Zelf maak ik ook graag gebruik van diensten uit mijn eigen klantenkring. Ik ken deze mensen en weet wat ik kan verwachten.

Hiermee is een netwerk van mensen ontstaan, waarop en waarmee ik kan bouwen.
Het vertrouwen voert hier de boventoon.